Naast reguliere deelname zijn er tijdens Horeca Vakbeurs ook een aantal specials waar je als exposant een stand kunt afnemen. Deze specials zijn: Streekproductenstraat, Bierplein, Chef’s Place en Start-ups. Door deel te nemen aan een van deze specials kan je jouw product of dienst presenteren aan een specifieke doelgroep. Hieronder vind je meer informatie over deze specials.

Streekproductenstraat

Dit is dé hotspot op het gebied van lokale, ambachtelijk geproduceerde producten. Laat bezoekers kennismaken met de (h)eerlijkste producten en ingrediënten in jouw assortiment. Produceer jij lokaal en op ambachtelijke wijze, een echt streekproduct? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bierplein

Bierliefhebbers komen samen bij het Bierplein! Dit wordt waarschijnlijk het gezelligste plein van Horeca Vakbeurs waar de bezoeker bij verschillende brouwerijen (speciaal)bieren kan proeven.  Kleine, grote, lokale of speciaalbier brouwerij? Neem gerust contact op voor meer informatie!

Chef's Place

Op Chef’s Place word je door topchefs uit de regio meegenomen in de wereld van exclusieve culinaire gerechten en de bereidingen hiervan. Chef’s Place bestaat uit een grote ruimte in het teken van inspiratie. De omliggende stands sluiten aan bij dit sentiment. Gastronomische excellentie, dat is waar Chef’s Place voor staat! 

Start-ups

Ook voor start-ups in de horecasector is er plek bij Horeca Vakbeurs. Op een speciale plek op de beursvloer kan je een stand afnemen tegen een voordelig tarief. Neem deel en geef jouw start-up de boost die het nodig heeft door in slechts enkele dagen in contact te komen met duizenden horecaprofessionals!