programma

Drie dagen lang kunnen horecaprofessionals zich op Horeca Vakbeurs in Hardenberg laten inspireren en informeren bij meer dan 120 verschillende bedrijven die hun producten en diensten aanbieden, maar daarnaast zijn er ook kookdemonstraties, wedstrijden, presentaties en workshops.  Krijg hieronder alvast een indruk van het programma.

Chef's Place

Zeg je haute cuisine, dan zeg je Chef's Place. In deze unieke belevingszone vind je leveranciers van topproducten op het gebied van delicatessen, wijn, maar ook tafelwaren en patisserie. Daarnaast kun je je hart ophalen als je houdt van koken op culinair hoogstaand niveau.

Onderwijs Kookwedstrijden

Eén van onze grootste doelen als vakbeurs is de sector een podium geven en te helpen het imago te versterken. Het onderwijs is daarbij onmisbaar. Daarom organiseren wij verschillende kookwedstrijden voor studenten.

Coffee Special

Op dit gedeelte van de beurs worden verschillende workshops en trainingen georganiseerd. Denk aan latte art, barista workshop of een thee workshop.

Bierplein

Dé plek waar je verschillende (speciaal)biertjes kan proeven. Ontdek vernieuwende bieren voor jouw drankenkaart.

Proeflokaal

Proef en laat je alles vertellen over misschien wel de nieuwe aanvulling op jouw kaart. Een aantal exposanten vertelt je over hun aanbod in het Proeflokaal.

Streekproductenstraat

De Streekproductenstraat is dé plek voor ambachtelijke en regionaal geteelde en/of geproduceerde producten. Zonder poespas, vol smaak en met een eerlijk verhaal. Een extra voordeel? Dichtbij inkopen is ook nog eens ontzettend duurzaam.

Nieuwkomersstraat

De Nieuwkomersstraat is speciaal gecreëerd voor beginnende ondernemers. Een unieke kans om jouw diensten of producten te presenteren aan duizenden bezoekers.

Heb je vragen of wil je meer informatie over het programma? We helpen je graag!

Programma

View as list