programma

Drie dagen lang kunnen horecaprofessionals zich op Horeca Vakbeurs in Hardenberg laten inspireren en informeren bij zo’n 120 verschillende bedrijven die hun producten en diensten aanbieden, maar daarnaast zijn er ook kookdemonstraties, wedstrijden, presentaties en workshops.  Krijg hieronder alvast een indruk van het programma.

Trendpodium

Ben je op zoek naar innovatieve manieren om jouw horecabedrijf naar een hoger niveau te tillen? Het trendpodium tijdens Horeca Vakbeurs is dé plek om kennis op te doen op het gebied van hedendaagse ontwikkelingen die samenkomen met het managen van een horecagelegenheid.

Chef's Place

Zeg je haute cuisine, dan zeg je Chef's Place. In deze unieke belevingszone vind je leveranciers van topproducten op het gebied van delicatessen, wijn, maar ook tafelwaren en patisserie. Daarnaast kun je je hart ophalen als je houdt van koken op culinair hoogstaand niveau.

Proeflokaal

Proef en laat je alles vertellen over misschien wel de nieuwe aanvulling op jouw kaart. Een aantal exposanten vertelt je over hun aanbod in het Proeflokaal.

Biertapwedstrijden

Heb jij of één van jouw medewerkers taptalent, dan kan je meedoen aan de biertapwedstrijd van Koninklijke Horeca Nederland.

Onderwijs Kookwedstrijden

Eén van onze grootste doelen als vakbeurs is de sector een podium geven en te helpen het imago te versterken. Het onderwijs is daarbij onmisbaar. Daarom organiseren wij verschillende kookwedstrijden voor studenten.

Streekproductenplein

Het Streekproductenplein is dé plek voor ambachtelijke en regionaal geteelde en/of geproduceerde producten. Zonder poespas, vol smaak en met een eerlijk verhaal. Een extra voordeel? Dichtbij inkopen is ook nog eens ontzettend duurzaam.

Barista wedstrijden

Wil jij jouw barista vaardigheden testen? Dan zijn er verschillende wedstrijden om aan mee te doen.

Heb je vragen of wil je meer informatie over het programma? We helpen je graag!

Programma

View as list