Nodig relaties uit

Je beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van jouw relaties via de uitnodigingsservice. De uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het jou makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee je kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan jouw business. Deelname aan deze service is gemakkelijk. Je uploadt jouw relatielijst in onze beveiligde omgeving en dan zorgen wij voor een professionele en persoonlijke uitnodiging met jouw bedrijfsnaam erop.

Wanneer je exposant bent van Horeca Vakbeurs word je persoonlijk geïnformeerd over de uitnodigingsservice middels een e-mail.

De belangrijkste voordelen van deelname op een rij

Gratis uitnodigingen versturen met jouw bedrijfsnaam erop!

65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die je normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaar je! In de postuitnodiging vermelden we jouw bedrijfsnaam. Zo is voor jouw klant duidelijk dat je hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is jouw bedrijfsnaam prominent in beeld.

Jij levert een bijdrage aan bezoekerskwaliteit

Je wilt rendement halen uit jouw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heb je veel invloed op wie je ontmoet.

Je hoeft zelf niet om te kijken naar het uitnodigen van jouw relaties. En alles is AVG-proof!

Wij maken het jou graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben wij een beveiligde omgeving voor jou ontwikkeld waar je met één klik op de knop jouw relatielijst(en) in kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit! Zo houd jij tijd over en kun je jouw beursdeelname optimaal voorbereiden.

Gegarandeerd bezoek op uw stand

Omdat je tientallen tot honderden uitnodigingen verstuurt vanuit jouw naam, hebben veel ondernemers kennisgenomen van jouw bedrijf. Je hebt de kans dat je deze bedrijven ontmoet op de beurs, aanzienlijk verhoogd.

AVG-Proof

Het delen van jouw relatielijst(en) voor de uitnodigingsservice is veilig en AVG-proof.

Omdat wij jou voor deelname aan onze uitnodigingsservice vragen om jouw relatielijst(en) aan te leveren geven we jou graag inzicht in de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die je ons doet toekomen in deze relatielijsten. Easyfairs hecht veel waarde aan jouw privacy en die van jouw relaties. Data van potentiële bezoekers is onmisbaar voor het succes van Horeca Vakbeurs en daarnaast is het een van de meest waardevolle bezittingen van jou als exposant. Daarom gaan we hier zorgvuldig mee om en volledig conform de AVG-wetgeving.

In deze uitnodigingensamenwerking verleen je ons toestemming om eenmalig een fysieke uitnodiging naar het postadres van jouw relatie te sturen. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, ontvangen een uitnodiging per mail en niet per post. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en deze voldoen aan de AVG-wetgeving. Het is volkomen veilig om jouw relatielijst(en) eenmalig door ons te laten gebruiken voor het uitnodigen van je bestaande en beoogde relaties.

Voor jou op een rij:

Vragen over My Easyfairs?

Neem gerust contact op met team Exhibitor Activation!

Hoe uitgebreider je jouw online profiel in My Easyfairs vult, hoe meer interessante informatie je over jouw eigen organisatie deelt; voorafgaand, tijdens én na Horeca Vakbeurs. Zo bereik je al voor je daadwerkelijke deelname een interessante doelgroep.