Horeca Vakbeurs promoten

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om jouw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met jou als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers! Om de beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij jou diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken.

Persoonlijke uitnodigingslink

Zodra de bezoekersregistratie geopend is, vind je in My Easyfairs jouw persoonlijke registratielink (onder het kopje ‘Klanten & prospects uitnodigen’ – ‘Nodig uw klanten uit met uw persoonlijke registratielink’). Met deze link kunnen jouw klanten gratis e-tickets aanvragen.
Er zijn diverse materialen (logo, banners en een digitale uitnodiging) beschikbaar, die je in combinatie met de link kunt gebruiken om jouw relaties uit te nodigen. De materialen vind je in My Easyfairs onder het kopje ‘Klanten & prospects uitnodigen’ – ‘Marketingmateriaal’.

Exposantenpakket

Naast de digitale promotiematerialen in My Easyfairs, ontvang je in aanloop naar de beurs een exposantenpakket per post. Dit pakket bevat geprinte uitnodigingskaarten waarmee je jouw belangrijkste relaties nogmaals kunt attenderen op jouw beursdeelname en ze kunt uitnodigen voor een bezoek aan de beurs.

 

Uitnodigingsservice

Wil je het uitnodigen van jouw relaties liever uitbesteden? Dan kun je gratis gebruikmaken van onze Uitnodigingsservice, waarmee je tijd en (opmaak- en drukwerk-)kosten bespaart, omdat wij het uitnodigen van jouw relaties volledig uit handen nemen.

 

Wist je dat

In My Easyfairs zie je een overzicht met relaties die zich via jouw marketinguitingen hebben geregistreerd, dus het resultaat wordt direct zichtbaar!