Maak kennis met de smart badge

Maak gebruik van de Smart Badge technologie!

Met de Smart Badge technologie is het voor de bezoeker nog makkelijker om informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek.

De bezoeker kan op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die ze bij binnenkomst ontvangen. Na afloop van het bezoek ontvangt de bezoeker alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox.

De exposant vult voorafgaand aan het event zijn of haar online profiel en alle informatie uit dit profiel wordt na afloop van het beursbezoek doorgestuurd naar de bezoeker. Hoe uitgebreider de exposant zijn of haar online profiel vult, hoe meer relevante informatie de bezoeker verzamelt. Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer kan de bezoeker wel relevante informatie verzamelen.

De Smart Badge technologie zorgt er daarnaast voor dat de bezoeker zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer afloopt, zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit.

Hoe werkt het?

  1. Raak de badgelezer van de exposant aan met jouw badge – Het groene licht gaat aan en je hoort een geluid.
  2. Je ontvangt de volgende ochtend alle verzamelde exposanteninformatie.

Jouw voordelen

Jouw badge is je virtuele draagtas tijdens jouw beursbezoek. Gedaan met het dragen van zware catalogi!

Jij weet precies welke stands je bezocht hebt. Je ontvangt de volgende ochtend een e-mail met een handig overzicht van jouw bezoek.

Geen spam – je ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten waarin je interesse hebt getoond.

Je wisselt jouw digitale visitekaartje uit met de exposanten die jij bezocht hebt.

selena reinders

Contactpersoon

Selena Reinders
+31 (0)6 46 02 12 06