Waarom deelnemen?

Deelnemen aan Horeca Vakbeurs een goed idee? Jazeker! Door deel te nemen aan Horeca Vakbeurs ontmoet je duizenden horecaprofessionals die je kennis kunt laten maken met je producten en diensten.

In 2022 heeft Easyfairs een uitgebreid onderzoek gehouden onder zowel horecaleveranciers als -ondernemers over hun wens voor een horecabeurs in Hardenberg. Daaruit kwam een volmondig JA. Horecaondernemers geven duidelijk aan de behoefte hebben om nieuwe leveranciers te leren kennen en op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen in de horeca op een reisafstand van circa 1 uur (of minder).

Horeca Vakbeurs is een landelijke vakbeurs, maar onderscheidt zich door zijn intieme en regionale karakter en het programma met kookdemonstraties, wedstrijden, workshops en presentaties.

Afgelopen editie mochten we ruim 4.500 bezoekers verwelkomen die ondernemen en werken in de horeca. De bezoekers kwamen met name uit de provincies Overijssel, Drenthe en Gelderland, maar natuurlijk ook van daarbuiten.

 

Deelnemen Horeca Vakbeurs

In een ongedwongen sfeer kom je écht in contact met duizenden potentiële afnemers die je jouw product kunt laten zien, testen, proeven en beleven.

We maken het jou als deelnemer graag zo makkelijk mogelijk. Gratis en dichtbij parkeren, volledig door ons verzorgde standbouw of eigen standbouw, het is allemaal mogelijk.  Het komt je aan niets tekort; wij verzorgen gratis een hapje en een drankje voor zowel jou als exposant als jouw bezoekers.

Onze marketingtools helpen jou het optimale uit je deelname te halen en maken van bezoekers nieuwe leads. We denken graag met je mee, bel of mail ons voor een voorstel passend bij jouw doelstellingen.

Horeca Vakbeurs

Ontdek Chef's Place, Het Proeflokaal en de vele verschillende mogelijkheden voor demonstraties van jouw product.

Wie?

Leveranciers van de horeca in de meest brede zin van het woord ontmoeten 4.500+ horecaprofessionals.

Waarom?

Dé kans om jouw producten en diensten te presenteren aan de doelgroep en eenvoudig leads te genereren.

Deelnemen Horeca Vakbeurs
Deelnemen Horeca Vakbeurs
Deelnemen Horeca Vakbeurs

Eenvoudige & effectieve deelname

Easyfairs biedt een ontzorgd concept en keuze uit zowel eigen standbouw als standbouw die volledig door ons gefaciliteerd wordt. Je kunt kiezen voor space-only (enkel vierkante meters), all-in (voor een stand die volledig voor u klaar staat en u alleen nog zelf in hoeft te richten) of deelname op ons speciale streekproductenplein. 

Wij denken graag met je mee om uw beursdeelname zo succesvol mogelijk te maken. Door middel van onze eigen webshop kunt u tot een week voor de beurs bijbestellingen doen voor bijvoorbeeld meubels of elektriciteit. Ook denken wij graag met u mee om uw stand maximaal te laten opvallen op de beurs. Heldere, duidelijke communicatie en een goede bereikbaarheid en service zijn daarbij te allen tijde ons uitgangspunt. Denk ook aan gratis parkeren, een exposantenrestaurant met een ruim, kwalitatief aanbod en een infopunt waar altijd iemand zit vanuit de organisatie om vragen te beantwoorden. Zo zorgen wij voor een zo soepel mogelijke deelname.

 

proeflokaal

Proeflokaal

De echte aandacht voor jouw drank én je potentiële klant? Pak je kans en reserveer een tijdslot in het Proeflokaal! Of het nu gaat om koffie, thee, bier, likeur, wijn of misschien wel een verfrissende soft drink, het Proeflokaal is dé plek om jouw product te presenteren.

Voor een horecaondernemer besluit om een nieuwe of andere drank toe te voegen aan de drankenkaart, wil die natuurlijk zelf de smaak ervaren. Het Proeflokaal is hier de ideale locatie voor: even weg uit de gangen en exclusieve aandacht voor jouw product. 

Exposanten aan het woord

Op de thee bij… Flora Tea

Flora Tea is een bedrijf dat absoluut thuishoort op Horeca Vakbeurs. Met hun assortiment van prachtige bloementheeën laten ze horecaprofessionals kennismaken met een betoverende en

Read More »

Interesse? Vraag meer informatie aan

Ben je benieuwd naar de beste optie voor jouw bedrijf of wil je graag meer informatie over het concept? Neem vrijblijvend contact met ons op door middel van ons contactformulier of onderstaande contactgegevens. 

We helpen je graag verder!

Neem contact op

Ons team staat voor je klaar om jouw deelname tot een succes te maken.

Lynn Pos

Accountmanager
lynn.pos@easyfairs.com
+31 (0)6 319 88 059

Robert horeca vakbeurs

Robert Kamp

Accountmanager
robert.kamp@easyfairs.com
+31 (0)6 319 88 065