2, 3 & 4 februari 2026 | Evenementenhal Hardenberg

Nieuwe koers voor De Woage: Restobar De Woage opent op 22 januari

Na jaren van mooie culinaire ervaringen en onvergetelijke momenten slaat De Woage een nieuwe, frisse richting in. Het restaurant, dat ook dit jaar weer werd bekroond met een Michelinster, transformeert tot Restobar De Woage. Een plek waar gezelligheid, kwaliteit en gastvrijheid samenkomen. Voor iedereen, op ieder moment van de dag.

De Woage kiest voor een koers die helemaal past bij wie ze zijn. Bij waar ze écht blij van worden. Bij wat ze hun gasten willen bieden. En dat is meer dan een avond culinaur genieten.

Restobar De Woage wordt een toegankelijke ontmoetingsplek. Gezellig lunchen, borrelen of lang en heerlijk tafelen. In een fijne en ongedwongen sfeer. Zonder in te boeten op kwaliteit. “Donders lekker koken blijven we doen,” aldus het team. “We blijven verrassen. De lekkerste gerechten op tafel serveren. Ervoor zorgen dat onze gasten nét iets langer blijven zitten dan ze van plan waren.”

Na een avond gezellig borrelen, heerlijk eten en genieten zo je bed in rollen? Ook dat kan straks bij De Woage. Vanaf het voorjaar is het mogelijk om te blijven overnachten in een kamer die dezelfde sfeer ademt als de restobar.

Naast eigenaren Jelle Jansen en Corine Kleine stappen ook Robbert en Christiaan Hakkers, al vanaf dag één vaste krachten in het hechte team van De Woage, bij het bedrijf in.

De officiële opening van Restobar De Woage staat gepland op 22 janauri. Tot het eind van het jaar geniet het team nog volop van wat ze de afgelopen jaren hebben gedaan en wat ze nog steeds met heel veel plezier doen. Dus voor wie dit jaar nog een avond culinaire verwennerij ‘oude stijl’ wil beleven: er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Welkom bij De Woage!

Deel dit bericht