2, 3 & 4 februari 2026 | Evenementenhal Hardenberg

Even voorstellen: Martijn & Claudia van Restaurant Trois

De komende tijd volgen we het nieuwe Restaurant Trois in Deventer. In deze serie hebben we het over wat er allemaal komt kijken bij het opzetten van een nieuw restaurant, welke tips waardevol zijn, welke valkuilen je kunt voorkomen en nog veel meer. Heb je ambities om als horecaondernemer te starten? Dan is deze blogserie voor jou!

Maar eerst even voorstellen, want wie zijn de gezichten van Restaurant Trois? We stellen Martijn Kuik en Claudia Oro even voor.

Martijn Kuik

Martijn heeft zijn sporen al verdiend als chef-kok. Na jaren bij Kaatje bij de Sluis te hebben gewerkt als sous-chef heeft hij daarna Sukerieje opgezet. Nu richt hij zich, samen met zakenpartners en vrienden Jarko Barten en André Smink, op Restaurant Trois in Deventer. Martijn zal hier als chef-kok de keuken aansturen, terwijl Jarko en André vooral op de achtergrond betrokken zijn.

Claudia Oro

Claudia zal bij Trois als gastvrouw het team in de bediening aansturen. Claudia en Martijn leerden elkaar kennen bij Kaatje bij de Sluis en zijn sindsdien privé als zakelijk onafscheidelijk. Nadat hun derde zoon was geboren heeft Claudia de keus gemaakt wat meer thuis te zijn en heeft in die tijd een kantoorbaan aangenomen. Echter bleef de horeca haar trekken, en nu de kinderen iets ouder zijn en deze kans zich aandeed, was de keus snel gemaakt.

Restaurant Trois is inmiddels geopend! Je vindt het restaurant aan de Brink op nummer 93 in het centrum van Deventer. Reserveren kan via de website: https://troisdeventer.nl/

Volgende blog: Spoedcursus restaurant beginnen, tips voor een vliegende start!

Deel dit bericht