Het Streekproductenplein

De vraag naar lokale, ambachtelijk geproduceerde producten groeit. De consument is in toenemende mate bezig met gezond en verantwoord eten. Als horecaondernemer kun je hier onder andere op inspelen door te gaan werken met streekproducten. Zo draag jij bij aan het verkorten van de keten én ondersteun jij lokale ondernemers.

Vanuit deze vraag van de consument en de impact daarvan voor jou als horecaondernemer, is het Streekproductenplein op Horeca Vakbeurs ontstaan. Dit is dé hotspot op het gebied van lokale, ambachtelijk geproduceerde producten. Maak kennis met verschillende leveranciers van de (h)eerlijkste producten en ingrediënten die jij kunt gaan gebruiken in jouw horecazaak.

Zo kun je bijvoorbeeld al terecht bij Vondelkoeken, Stokerij Twentse Ketels, Twentse Melk en Twentefruit. De deelnemerslijst wordt elke week langer. Produceer jij lokaal en op ambachtelijke wijze, een echt streekproduct? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Deze bedrijven vind je op het Streekproductenplein: