Praktische informatie

My Easyfairs

Na jouw inschrijving als exposant van Horeca Vakbeurs ontvang je jouw inloggegevens voor My Easyfairs. Hier kun je extra bestellingen plaatsen, zoals bijvoorbeeld elektriciteit of meubels. Ook zie je in My Easyfairs jouw standnummer en heb je de mogelijkheid om informatie voor jouw bedrijfspagina aan te leveren.

Standhoudersbadges

Via My Easyfairs kun je de standbemanning aanmelden. Dit kan vanaf ongeveer 4 weken voorafgaand aan de beurs. De standbemanning krijgt dan een bevestiging waarmee ze toegang krijgen tot de beursvloer. Willen ze ook blijven eten in het standhoudersrestaurant? Jouw stand is inclusief 2 lunchvouchers voor 3 dagen, deze haal je af bij de receptie. Extra lunchvouchers bestel je in de webshop.

Openingstijden
27 januari 2025 | 11.00 – 18.00 uur
28 januari 2025 | 11.00 – 18.00 uur
29 januari 2025  | 11.00 – 17.00 uur

Opbouwtijden
Wordt later bekend gemaakt.

Afbouwtijden
Wordt later bekend gemaakt.

Locatie
Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg

Days
Hours
Minutes
Seconds

Event Services

Event Services kan met je meedenken om de gewenste uitstraling van je stand te realiseren. Klik op de knop om alle mogelijkheden te bekijken.

My Easyfairs

Je stand voorbereiden, jouw bedrijfspagina inrichten en nog veel meer praktische zaken regelen: My Easyfairs heeft alles inzichtelijk op één plek.

EasyGo

EasyGo is een marketingpakket wat standaard onderdeel is van jouw deelname. Lees meer over de inhoud en verschillende opties.