29 – 31 januari 2024 | Evenementenhal Hardenberg

Op de thee bij… Flora Tea

Flora Tea is een bedrijf dat absoluut thuishoort op Horeca Vakbeurs. Met hun assortiment van prachtige bloementheeën laten ze horecaprofessionals kennismaken met een betoverende en unieke thee-ervaring. Het team van Horeca Vakbeurs sprak met eigenaar Joyce Veldman om te ontdekken wat dit mooie bedrijf te bieden heeft op de beurs.

Flora Tea biedt een unieke thee-ervaring die zowel visueel als smaakvol is. De theebloemen, die tijdens het zetproces tot leven komen, creëren niet alleen een prachtig schouwspel, maar zorgen ook voor een heerlijke en aromatische kop thee. Met het diverse assortiment aan bloementheeën hopen ze dat horecaprofessionals hun gasten keer op keer kunnen blijven verrassen en verwonderen.

“We zijn uniek met ons concept en brengen een glimlach op ieders gezicht zodra we de thee opschenken’’

Bij Flora Tea draait alles om ervaring en de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. Het assortiment ondergaat een arbeidsintensief productieproces, dat maar liefst zes maanden per jaar, per ‘lichting theebloemen’ in beslag neemt. Bij elk proces zijn ervaren theemeesters betrokken en wordt er met de hand gewerkt om de kwaliteit te waarborgen.

Achter de schermen werkt Flora Tea er hard aan om te zorgen dat ze de kwaliteitsnormen kunnen handhaven en streven ze ernaar om ieder jaar opnieuw door ’s werelds beste chefs en sommeliers erkend te worden met de Great Taste Awards. 

Het assortiment van Flora Tea en de inspanningen die ze leveren worden opgemerkt door kenners over de hele wereld. Zo werden de theebloemen van Flora Tea gedurende een half jaar ingezet tijdens VIP-diners en lunches in het Holland Paviljoen tijdens de World Expo in Dubai. Een prachtige
prestatie voor Flora Tea. 

Als horecaprofessional wil je jezelf blijven inspireren en vernieuwen. Horeca Vakbeurs biedt daarvoor de ideale gelegenheid, en met Flora Tea ben je verzekerd van een betoverende ervaring op het gebied van thee. Bezoek stand 410 van Flora Tea op Horeca Vakbeurs en ontdek waarom Flora Tea zo geliefd is bij horecaprofessionals over de hele wereld.

Deel dit bericht