29 – 31 januari 2024 | Evenementenhal Hardenberg

Aan tafel bij … LA Streetfood

la streetfood

Een importeur die zich volledig richt op producten uit Amerika, Mexico, Ierland en Engeland. LA Streetfood importeert producten uit deze landen met als doel dat de horeca ondernemer zich met deze producten kan onderscheiden. In het assortiment zit alles op het gebied van Premium Burgers, Gourmet Hotdogs, Mexican Streetfood, American Trends en American Cheesecakes. Komende editie zijn ze aanwezig tijdens Horeca Vakbeurs en wij gingen eens bij ze langs om meer informatie te krijgen over hun onderscheidende producten.

Bij aankomst zien we buiten een foodtruck staan, dat ziet er uitnodigend uit! We komen er achter dat er die dag ook een workshop wordt gegeven aan geïnteresseerde en potentiële klanten. Leuk, we nemen natuurlijk even een kijkje! Tijdens deze Taco Tuesday gaan de deelnemers aan de slag met het bereiden van verschillende gerechten. Hiervoor worden uiteraard de producten uit het assortiment van LA Streetfood gebruikt. Deze populaire workshops, die regelmatig worden georganiseerd, worden niet alleen door Nederlandse maar ook door Belgische gasten bezocht. Dit geeft wel aan dat er grote interesse is in de producten die LA Streetfood aanbiedt.

la streetfood
la streetfood

We spreken met Carlien, events & marketing manager bij LA Streetfood. Ze vertelt dat sinds de oprichting, in 2014, het bedrijf een snelle groei heeft doorgemaakt. LA Streetfood is altijd op zoek naar de nieuwste (streetfood) trends en onderscheidende producten. De focus binnen het huidige assortiment ligt op gemaksproducten, maar wel van hoge kwaliteit. Doordat deze producten of al kant-en-klaar zijn of minder bereiding vereisen is er ook minder personeel nodig in de keuken. In de huidige tijd, met nog steeds een groot personeelstekort in veel horecazaken, wordt de vraag naar dit soort producten en oplossingen steeds groter.

We vragen aan Carlien wat bijvoorbeeld de hamburgers in hun assortiment zo onderscheidend maakt ten opzichte van andere hamburgers. Ze vertelt dat het vlees komt van koeien uit Ierland, die 100% grasgevoerd worden en het hele jaar door buiten lopen. Dit zorgt voor vlees van hoge kwaliteit dat je niet snel ergens anders vindt. Naast hamburgers van vlees biedt LA Streetfood ook verschillende vegetarische en vegan hamburgers aan. Een voorbeeld hiervan is de avocado burger, een unieke burger en één van de hardlopers in het assortiment. Een andere hardloper is de Corn Dog, een populaire snack in Amerika die het hier goed doet op een borrelplank.

la streetfood

Om het aanbod vernieuwend en actueel te houden wordt het assortiment 2x per jaar aangepast. Een aantal producten wordt dan uit het assortiment gehaald en deze worden vervangen door nieuwe producten. Ben jij benieuwd naar LA Streetfood en de unieke producten in het assortiment? Kom dan in januari kennismaken tijden Horeca Vakbeurs. Je ontmoet de adviseurs van LA Streetfood op 27, 28 & 29 januari in Evenementenhal Hardenberg!

Deel dit bericht