29 – 31 januari 2024 | Evenementenhal Hardenberg

Aan tafel bij … Kortekaas Interieurs

In een horecazaak is sfeer erg belangrijk voor de beleving van de gast. Het interieur van je zaak heeft hier een grote invloed op. Interieur is dan ook één van de segmenten op Horeca Vakbeurs, op 29, 30 en 31 januari 2024 in Evenementenhal Hardenberg. Kortekaas Interieurs is één van de exposanten van Horeca Vakbeurs. Wij gingen in gesprek met Arno Kortekaas -directeur van Kortekaas Interieurs-,  om meer te leren over het bedrijf én de plannen voor Horeca Vakbeurs.

Bij Kortekaas Interieurs kun je als horecaondernemer terecht voor vele stijlen: van klassiek tot uiterst modern. Samen met de ondernemer ontwikkelt Kortekaas Interieurs een compleet concept vanaf het eerste ontwerp. Dat zorgt er mede voor dat het interieurontwerp altijd uniek is. Het is geen kopie, maar sluit naadloos aan bij de wensen van de ondernemer.

Kortekaas Interieurs is er voor allerlei (horeca)zaken: hotels, cafés, snackbars, cafetaria’s, ijssalons, recreatieparken restaurants en kantines. Ook kun je als ondernemer terecht bij Kortekaas voor kantoren en sportruimtes.

Het blijft echter niet bij alleen interieurontwerp, bij Kortekaas Interieurs kun je terecht voor het complete plaatje. Aan de hand van de wensen van de klant wordt een op maat gemaakt conceptplan ontwikkeld. Het hele proces is van A tot Z uitgewerkt: naast het concept vind je een 3D-impressie, technische meubeltekeningen en het meubel- en lichtplan. Ook helpt Kortekaas Interieurs met de bouw, plaatsing & realisatie.

De kracht van Kortekaas Interieurs zit hem in het vertalen van de wensen van de klant; weg van de standaardontwerpen maar volledig afgestemd op de wens van de klant. Het volledige plan van A tot Z wordt in de puntjes uitgewerkt, zodat de klant precies weet wat hij kan verwachten. Een realistisch en functioneel ontwerp dat goed laat zien hoe het ontwerp er in werkelijkheid uit komt te zien, hoort daarbij.

Voor de horeca ontwikkelt Kortekaas Interieurs dan ook graag interieurs waar de gasten in de zaak van kunnen genieten. Ben je op zoek naar een partner in het ontwikkelen van een nieuw interieur die met je meedenkt van A tot Z? Dan zit je bij Kortekaas Interieurs helemaal goed, zij hebben alles onder één dak en helpen je van ontwerp tot realisatie. De ontwerpers denken graag out-of-the-box om samen met jou precies het goede interieur samen te stellen voor jouw horecazaak. Tijdens Horeca Vakbeurs laten ze dan ook graag zien wat voor mooie dingen Kortekaas Interieurs kan maken. Je vindt Kortekaas Interieurs op stand 219.

Deel dit bericht