29 – 31 januari 2024 | Evenementenhal Hardenberg

Aan tafel bij… Heisterkamp Dranken & Wijnkopers

Op 29, 30 en 31 januari 2024 staat Evenementenhal Hardenberg volledig in het teken van de horeca. Verschillende bedrijven hebben al toegezegd en presenteren drie dagen lang hun bedrijf aan de branche. Eén van die bedrijven is Heisterkamp Dranken & Wijnkopers. Tom Moorlag – accountmanager Horeca bij Heisterkamp – vertelde ons meer over dit mooie familiebedrijf.

Heisterkamp is een bedrijf met een lange geschiedenis; ze werken al meer dan 100 jaar samen met Grolsch in distributie van dranken binnen de horeca in een groot deel van Overijssel en Zuid-Drenthe. Naast deze horeca-drankentak heeft Heisterkamp ook een eigen wijnimport-tak waarmee het bedrijf heel Nederland bedient. Een mooi, compleet aanbod op drankengebied dus!

Voor volledige service op drankengebied zit je als ondernemer in het oosten helemaal goed bij Heisterkamp. Met het wijnassortiment staat Heisterkamp zelfs klaar voor het hele land. In beide gevallen staat Heisterkamp garant voor uitstekende service, met een hoofdletter ‘S’. Heisterkamp helpt haar klanten graag het meeste uit hun bedrijf en assortiment te halen. Ze zijn dan ook de meest complete drankenleverancier van Oost-Nederland en zijn excellent in de service die daarmee gepaard gaat. Ten slotte ondersteunt Heisterkamp de horeca ook graag in het organiseren van evenementen, denk hierbij aan aanvragen voor tap- en koelmaterialen, maar ook aan het meedenken in het voorbereiden van de bestellingen en mogelijkheden.

Kortom, Heisterkamp doet graag een stapje extra voor jou als horecaondernemer. Tijdens Horeca Vakbeurs laat Heisterkamp graag zien wie zij zijn. Zowel op de beurs als in het dagelijks leven maakt Heisterkamp tijd vrij voor jou als klant: je persoonlijk leren kennen en zo samen een prettige en duurzame relatie opbouwen en behouden. Je vindt Heisterkamp op stand nummer 246 in hal 2!

Deel dit bericht