29 – 31 januari 2024 | Evenementenhal Hardenberg

Succesvolle eerste editie Horeca Vakbeurs trekt meer dan 4.500 bezoekers

HARDENBERG – De allereerste editie van Horeca Vakbeurs heeft na drie succesvolle dagen de deuren weer gesloten, nadat het evenement meer dan 4.500 enthousiaste bezoekers mocht verwelkomen. Met ruim 115 exposanten uit de horecasector, was de vakbeurs een ware ontmoetingsplaats voor professionals en bedrijven in Evenementenhal Hardenberg.

Gedurende het evenement werden de nieuwste trends en innovaties op het gebied van horeca gepresenteerd. Van state-of-the-art keukenapparatuur, voortreffelijke wijnen en whisky’s tot innovatieve concepten voor gastvrijheid; Horeca Vakbeurs bood een uitgebreid overzicht van wat de branche te bieden heeft.

De bezoekers werden getrakteerd op inspirerende live demonstraties en kookwedstrijden. Topchefs zoals Lars Aukema en Nelson Tanate deelden op Chef’s Place hun culinaire vaardigheden, terwijl in een aangrenzende hal twee groepen studenten de uitdaging aan gingen in ‘Hell’s Kitchen’. Hier streden ze tegen elkaar door elk een 4-gangen à la carte menu te bereiden. Onder leiding van chef Danny Krukkert van De Smederije uit Wierden, maître Jeroen Bos en sous-chefs Bas ten Brink en Mike Smit was hier genoeg te zien en te beleven.

Horeca Vakbeurs bood de bezoekers ook een hoogwaardig kennisprogramma op het Trendpodium, met inspirerende kennissessies en interviews met topchefs. Stef Driessen van ABN Amro deelde zijn inzichten over het verdriedubbelen van je marge, terwijl Charlotte Mauritz ontdekte dat menig horecaprofessional hun social media niet optimaal benutten en hen voorzag van onmisbare tips.

De organisatoren kijken terug op een zeer geslaagde eerste editie, waarbij de positieve reacties van zowel exposanten als bezoekers de inzet en toewijding van het team bevestigen. Commercieel manager Jeffry Plaggenmarsch: “We zijn verheugd over het succes van dit jaar en kijken ernaar uit om Horeca Vakbeurs volgend jaar nog groter en indrukwekkender te maken. Al meer dan 40 exposanten hebben zich al ingeschreven voor 2025, hoe gaaf is dat!”

Horeca Vakbeurs heeft zich gevestigd als hét platform voor professionals in de horecasector om te netwerken, te leren en de nieuwste ontwikkelingen te ontdekken. Het evenement heeft een aanzet gezet voor de toekomstige edities en belooft een niet te missen gebeurtenis te worden in de agenda van iedereen die betrokken is in de horecabranche. Voor meer informatie en updates over Horeca Vakbeurs, bezoek onze website www.horeca-vakbeurs.nl.

Deel dit bericht