29 – 31 januari 2024 | Evenementenhal Hardenberg

Leveranciers horecabranche komen samen tijdens kick-off Horeca Vakbeurs

Op donderdag 16 november 2023 vond de kick-off bijeenkomst van Horeca Vakbeurs plaats in Evenementenhal Hardenberg. Deze bijeenkomst bracht exposanten en partners van de beurs samen in een gastvrije en informatieve setting.

De kick-off opende met een welkomstwoord van commercieel manager Jeffry Plaggenmarsch, waarin hij de exposanten bedankte voor hun deelname en benadrukte hoe deze eerste editie van Horeca Vakbeurs zeer waardevol is voor de horecabranche in het Oosten van het land.

Tijdens de bijeenkomst werden de aanwezigen bijgepraat over alle ins & outs voor een succesvolle beursdeelname, met onderwerpen over het programma op de beurs, bezoekerswerving en de beursplattegrond. Na het ontbijt en de presentatie was er voldoende gelegenheid om te netwerken en ideeën uit te wisselen. Extra waardevol was dat de deelnemers de gelegenheid kregen Recreatie Vakbeurs te bezoeken en alvast sfeer konden proeven in de beurshallen.

De kick-off was een succesvolle start van wat belooft een vernieuwende en inspirerende eerste editie van Horeca Vakbeurs te worden. Exposanten kunnen nu met volle energie aan de slag om zich voor te bereiden op een succesvolle beursdeelname en hun producten en diensten te presenteren aan horecaprofessionals.

Exposanten die niet aanwezig konden zijn of die de presentatie nog eens op hun gemak willen lezen kunnen terecht op My Easyfairs

Horeca Vakbeurs zal plaatsvinden op 29, 30 en 31 januari 2024 in Evenementenhal Hardenberg. Voor meer informatie over Horeca Vakbeurs, het programma en gratis registratie, kan je terecht op deze website. Volg ons ook op social media om op de hoogte te blijven van de laatste updates.

Deel dit bericht