Waarom deelnemen?

Horeca Vakbeurs is dé vakbeurs waar de Nederlandse horeca
samenkomt. De vakbeurs richt zich op een nationaal publiek, zo spreek je horecaondernemers uit het hele land.

Deze beurs combineert inspiratie met het sluiten van deals. Door ons innovatieve marketingaanbod haal jij het maximale uit jullie beursdeelname. Zo kun je zelfs leads genereren met bezoekers die je geeneens concreet gesproken hebt. Ook zijn er meer manieren om deze tool in te zetten en op een laagdrempelige manier contacten te leggen, hierover binnenkort meer op deze website. Onze adviseurs vertellen je graag meer over deze tool.

 

HORECA VAKBEURS

Drie dagen lang beleven van, informeren over en inspireren door de nieuwste horecatrends en -ontwikkelingen.

Wie?

Leveranciers van de horeca in de meest brede zin van het woord én de horeca-ondernemers met hun teams.

Waarom?

Dé kans om jouw producten en diensten te presenteren aan de doelgroep en eenvoudig leads te genereren.

Eenvoudige & effectieve deelname

Easyfairs biedt een ontzorgd concept en keuze uit zowel eigen standbouw als standbouw die volledig door ons gefaciliteerd wordt. Je kunt kiezen voor space-only (enkel vierkante meters), all-in (voor een stand die volledig voor u klaar staat en u alleen nog zelf in hoeft te richten) of deelname op ons speciale streekproductenplein. 

Wij denken graag met u mee om uw beursdeelname zo succesvol mogelijk te maken. Door middel van onze eigen webshop kunt u tot een week voor de beurs bijbestellingen doen voor bijvoorbeeld meubels of elektriciteit. Ook denken wij graag met u mee om uw stand maximaal te laten opvallen op de beurs. Heldere, duidelijke communicatie en een goede bereikbaarheid en service zijn daarbij te allen tijde ons uitgangspunt. Denk ook aan gratis parkeren, een exposantenrestaurant met een ruim, kwalitatief aanbod en een infopunt waar altijd iemand zit vanuit de organisatie om vragen te beantwoorden. Zo zorgen wij voor een zo soepel mogelijke deelname.

Interesse? Vraag meer informatie aan

Ben je benieuwd naar de beste optie voor jouw bedrijf of wil je graag meer informatie over het concept? Neem vrijblijvend contact met ons op door middel van ons contactformulier of onderstaande contactgegevens. 

We helpen je graag verder!

Neem contact op

Ons team staat voor je klaar om jouw deelname tot een succes te maken.

Nick Bouwmeester

Adviseur
nick.bouwmeester@easyfairs.com
+31 (0)6 319 88 056

Ruth Zweers

Adviseur
ruth.zweers@easyfairs.com
+31 (0)6 319 88 053