voorlopig programma

Drie dagen lang kunnen horecaprofessionals zich op de Horeca Vakbeurs in Hardenberg laten inspireren en informeren bij zo’n 120 verschillende bedrijven die hun producten en diensten aanbieden, maar daarnaast zijn er ook kookdemonstraties, wedstrijden, presentaties en workshops.  Krijg hieronder alvast een indruk van het voorlopige programma.

 

Streekproductenplein

Het Streekproductenplein is dé plek voor ambachtelijke en regionaal geteelde en/of geproduceerde producten. Zonder poespas, vol smaak en met een eerlijk verhaal. Een extra voordeel? Dichtbij inkopen is ook nog eens ontzettend duurzaam.

Chef's Place

Zeg je haute cuisine, dan zeg je Chef's Place. Inspirerende sessies en demo's praten je bij over alle trends op gastronomisch niveau.

Proeflokaal

Proef en laat je alles vertellen over misschien wel de nieuwe aanvulling op jouw kaart. Een aantal exposanten vertelt je over hun aanbod in het Proeflokaal.

Kookwedstrijden

Koks worden in verschillende wedstrijden uitgedaagd het onderste uit de kan te halen wat betreft een excellente smaak, opmaak en presentatie van een gerecht.

Demo Kitchen

In hal 3 vind je naast het grote Wedstrijdpodium nog een stage voor wedstrijden voor o.a. barista's, bartenders en meer.

Heb je vragen of wil je meer informatie over het programma? We helpen je graag!